Hirdetés

Videók

Idén első alkalommal szervezik meg a Csornai Fröccsnapokat. Mutatjuk a legfontosabb információkat a rendezvénnyel kapcsolatban.

...

Térségünk országgyűlési képviselője Dörben tett látogatást Völcsey Lajos fazekas mesternél. Közösségi oldalára feltöltött videójához azt írta, hogy nagy dolgokra készülnek V...

Osli falunapja nem csak jó hangulatú forgatag, kellemes időtöltés kicsiknek és nagyoknak, hanem remek lehetőség volt arra is, hogy átadjuk a Magyar Falu Program keretében elnyert gépjár...

Július 1. és augusztus 5. között immár 14. alkalommal rendezik meg Csornán a hagyományos zenepaviloni koncerteket.

...

Közösségi oldalára feltöltött videó szerint gyárlátogatáson vett részt Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő Kapuváron, Hámori György polgármester társaságában. 

...

Bár a Győrszentiván szerezte meg a vezetést, a Csorna sok helyzetet kidolgozva megfordította a mérkőzést és győzelemmel, hibátlan tavaszi meneteléssel ünnepelhette a bajnoki címet.

A leendő csornai sportcsarnok látványterveit mutatta be sajtótájékoztatón Gyopáros Alpár, Csorna országgyűlési képviselője és dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester.

...

Vádat emeltek az ellen a 80 éves férfi ellen, aki rossz irányból hajtott fel az M85-ös autóútra és a végén balesetet okozott.

...

Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő közösségi oldalán elmondta, hogy Kónyba már 170 millió forintot meghaladó támogatás érkezett a Magyar Falu Program segítségével.

...

Az Enese és Rábacsécsény közötti úton haladó autó sofőrje nagyon elmérte a kanyart. 

...

A falvak jövője szempontjából fontos intézkedések történtek az elmúlt években a Magyar Falu Program keretében – mondta közösségi oldalára feltöltött videójában Gyopáros Alpár...

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Székesfehérvári Osztályának jelzése alapján Komárom-Esztergom megye térségében állítottak meg az egyenruhások három motorost, akik a...

 

 

 

Hirdetés