Hirdetés
Ez az egyszerű borsos szósz, a steakimádók kedvence lehet
Egy tökéletesen megsütött steaket csak egy jó szósz tehet még finomabbá. Egy influenszer, amikor megosztotta kedvenc borsos szósz receptjét, a követői oda lettek ezért az egyszerű mártásért, ugyanis úgy passzol a marhahúshoz, mint bárányhoz a menta vagy malachoz az alma.
Az Ollieeats egyik szakácsa osztotta meg egy videóban a szupergyors borsos mártás receptjét, ami elképesztően tökéletesen passzol egy jól sütött steak mellé.
Hozzávalók:
Egy evőkanál fekete bors
Két teáskanál fokhagyma paszta
Egy nagy kanál vaj
Egy marhahúsleves kocka
270 ml zsíros tejszín
Elkészítés: A vajat, a borsot és a fokhagymapasztát tegyük egy serpenyőbe és habzásig melegítsük. Ezután vegyük le a tűzről, majd adjuk hozzá a zsíros tejszínt. Miután a tejszínnel simára kevertük a szószt, morzsoljuk bele a húsleveskockát. Ezután tegyük vissza a serpenyőt a tűzre, amíg a szósz besűrűsödik. Amint kész töltsük egy kiöntő edénybe és tálalhatjuk is a steak mellé!