Hirdetés

Gyopáros Alpár: Magyarországnak előre kell mennie, nem pedig hátra!

Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő szerint a Fidesz-KDNP kormány döntései értelmében négy fontos területen is előre lép Magyarország.

Közösségi oldalára feltöltött videójában az országgyűlési képviselő kifejti, hogy a 80 ezer forintos nyugdíjprémium mellé újabb jó hírük van az időseknek. A teljes 13. havi
nyugdíjat biztosítja a kormány jövő februárban. Tavaly áprilisban döntött úgy a Fidesz-KDNP kormány, hogy visszaépíti a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat. 

Gyopáros Alpár kiemelte, hogy januártól 200 ezer forintra nő a minimálbér és 260 ezer forintra a szakmunkás minimálbér. A minimálbér így magasabb lesz a Gyurcsány-féle baloldal által fizetett 2010-es átlagbérnél.

Arról is beszélt, hogy a családi adóvisszatérítés csaknem 2 millió szülőt érint, és összesen több mint 600 milliárd forintos támogatást jelent. Ellentétben a baloldallal, ők a családok támogatásában hisznek, és nem akarnak újabb terheket tenni a vállukra, ahogy azt a baloldal tette.

Gyopáros Alpár elmondta, hogy a kormány a fiatalokat is célzottan segíti. Januártól nem kell jövedelemadót fizetni a 25 év alattiaknak, ezzel havi több tízezer forinttal emelkedik a keresetük. A képviselő szerint jó, ha felidézzük, mit üzent a fiataloknak a baloldal vezetője Gyurcsány Ferenc, amikor kormányon volt. Szó szerint azt mondta: „El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni.”

A felsorolt intézkedések jól mutatják a Fidesz-KDNP célkitűzését, miszerint Magyarországot előre kell vinni, nem pedig hátra. Nem hagyhatjuk, hogy a múlt emberei újra megragadják a hatalmat - tette hozzá Gyopáros Alpár.

 

 

 

Hirdetés