Hirdetés

Ha ezzel a fűszerrel készítjük a fasírtot, elkápráztatjuk majd a családot

Ahogy közismert, minden családnak megvan a maga fasírtreceptje, hiszen míg egyesek inkább fokhagymásan, mások paprikásan, megint mások pedig olaszos fűszerezésben kedvelik, ám van egy fűszer, amit ha beledolgozunk a darált húsba, különlegesen finom lesz a végeredmény. Mutatjuk, mi az.

Hirdetés

A fasírt készítése során a darált húshoz a só, bors és fűszerpaprika mellett keverjünk egy kicsi őrölt szerecsendiót is. Ezt a pikáns fűszert sokan általában csak a lasagne, pontosabban az ahhoz szükséges besamel elkészítése során használják, de van, aki szerecsendióval dobja fel a klasszikus krumplipürét is.

Nos, ez a diós ízű fűszer remekül működik a fasírtokban is. Vigyázat, nem kell belőle sok, fél kiló darált húsból készült fasírt esetében tényleg elég egy késhegynyi, ugyanis nagy mennyiségben igazán domináns lesz, illetve akár hallucinációt is okozhat!

 

 

 

Hirdetés