Hirdetés

Ilyen nincs, de mégis van: háromlábú medve lopkodja a vodka-szódát egy család hűtőjéből (videó)

Egy floridai családot nemrégiben egy háromlábú medve látogatott meg, és úgy tűnik, a maci nem csak vendégségért, de ínyencségért is jött. A medve könnyedén betört a ház zárt verandájára, mintha csak egy nyitott kijárat lett volna, és a hűtőszekrényből három White Claw nevű italt "kérkedett ki", amely valójában ízesített vodka-szóda.

Hirdetés

Az eseményeket a 13 éves Joseph Diglio is szemtanúja volt, de nem elégedett meg a saját szavainkkal, úgy döntött, hogy biztonsági kamerával is dokumentálja a medve egészségügyi vásárlásait. A medve, akit a helyiek csak Tripodnak hívnak, a környéken ismeretes figura, és úgy tűnik, tisztában van a hűtőszekrény tartalmával is, különösen a kedvenc italával.

"Tripod két White Claw-t vett ki, megitta őket, majd mosolyogva távozott. Az eper és mangó ízek a kedvencei" - mondta Joseph. Úgy tűnik, hogy Tripod nem csak bátor és szemtelen, de még ízléses is, ami az italválasztást illeti.

Joseph, amikor látta, hogy a medve teljesen otthonosan nyúl a hűtőszekrénybe, nem akart semmi közösségi találkozót rendezni vele, inkább gyorsan bezárta az ajtót, hátha a maci még több nasit keresne a házban.

Joseph édesapja, Josaury Faneite-Diglio, nyugodtan nyilatkozott az esetről, kijelentve, hogy nem tartottak a medvétől, mivel jól ismerik őt. "Ő itt él, és mi tiszteletben tartjuk az élőhelyüket, amennyire csak tudjuk" - mondta, és így egy szokatlanul barátságos és vicces történet zárult le, amelynek főszereplője egy kifinomult medve és egy hűtőszekrény tele ínycsiklandó italokkal.

 

 

 

Hirdetés