Hirdetés

Földsziget – Sikeres közösségi nap és játszótér átadó

A közelmúltban megrendezett közösségi nap keretében két kiemelt fontosságú, az elmúlt hetekben elkészült munka hivatalosan is átadásra került a közigazgatásilag Csornához tartozó Földszigeten.

Hirdetés

Az egyik a gyermekek legnagyobb örömére megépült vadiúj játszótér, melyet Csorna Város Önkormányzata saját forrásból épített meg a településrészen, a másik pedig a sokak által használt földszigeti híd, melynek az állapota az elmúlt években leromlott, ezért lezárásra is került. A régóta várt felújítás szintén saját forrásból megtörtént, így a gazdák és az arra közlekedők tudják már használni a hidat.

Dr. Bónáné Dr. Németh Katalin az átadáson kiemelte, hogy fokozatosan próbálják fejleszteni Földszigetet. Az elmúlt években gyönyörűen felújították az Artézi-kutat, a település egyik útja megújult, közösségi házat építettek és tervben van egy orvosi rendelő megépítése is a településrészen. A polgármester elmondta, hogy a fejlesztések sorát szeretnék folytatni, köszönetet mondott a lakóknak az együttműködésükért és észrevételeikért, melyekkel segítik Földsziget fejlődését.

Családi János, a településrész önkormányzati képviselője a nagy sikerű közösségi nappal kapcsolatban köszönetet mondott mindazoknak, akik eljöttek és együtt ünnepeltek Földszigeten. Nemcsak helyiek, hanem környékbeliek és elszármazottak is részt vettek az eseményen. Az önkormányzati képviselő kiemelte, hogy már a kerítés is elkészült a játszótér és a közösségi ház körül, így biztonságban tölthetik a szabadidejüket a földszigetiek.  

 

 

Hirdetés