Hirdetés

Gyopáros Alpár: dolgozik a daru a csornai tanuszodán

Közösségi oldalán jelentkezett egy fényképpel Gyopáros Alpár, térségünk országgyűlési képviselője, melyen az épülő tanuszoda előtt tudatja, hogy szépen halad a létesítmény építése.

Hirdetés

Térségünkben a téti tanuszoda építése kezdődött el legelőször, ott volt a legkevesebb probléma, rendelkezésre állt a telek és a közmű is – tudatta korábban Gyopáros Alpár. A téti építésének megkezdését követően rövid időn belül elindult a kapuvári uszoda építése is, így ez a két létesítmény 2022 év elején, ha minden jól alakul, meg is tud nyitni.

Az országgyűlési képviselő szerint a csornai tanuszoda esetében volt egy nagyon komoly csúszás, a helyszín kiválasztása okozott problémát. Végül minden lehetőséget megvizsgálva a Vilmos park mellett döntött a beruházó. 1,2 milliárd forint értékű a fejlesztés, szintén mintaterv szerint épül, ami azt jelenti, hogy ugyanúgy fog kinézni belső értelemben, mint a téti és a kapuvári. A létesítményben két medencének és számos kiszolgáló egységnek lesz helye. Június 10-én lesz a munkaterület átadása, a forrásbiztosítás megtörtént a kormányzat részéről, a munka elindulhat június közepén, és ha minden jól megy, 2022 augusztusával befejeződhet a kivitelezés.

 

 

Hirdetés