Hirdetés

Járdafelújítási támogatást nyújt a csornai önkormányzat

A támogatás iránti kérelmet természetes személyek, illetve társasházi pályázat esetében a közös képviselők nyújthatnak be.

Hirdetés

Lehet pályázni beton, asztalt és térköves járda építésére is. A támogatás mértéke járdaépítés és járdafelújítás esetén egyaránt 10.000 Ft/m2.

A pályázati kérelem elbírálására műszaki ellenőr bevonása mellett kerül sor, aki többször is helyszíni szemlét tart a pályázat előzetes értékelése, megvalósítása és a kifizetés engedélyezése során. A pályázatokról érdemben a Gazdasági Bizottság dönt. A pályázatok bírálata -a benyújtások megindulásától kezdve- folyamatosan, ütemezetten történik. A Gazdasági Bizottság támogató döntését követően az Önkormányzat szerződést köt a nyertes pályázóval, mely megállapodás mindkét fél általi aláírását követően kerülhet sor a pályázat megvalósítására, a járda kivitelezésére. A támogatás folyósítására a kivitelezés befejezése után, a teljesítés műszaki ellenőr általi szakmai igazolását követő 8 munkanapon belül, bankszámlára utalással kerül sor.

Részletek a csorna.hu oldalon.

 

 

Hirdetés