Hirdetés

M85/M86 karambol: sokkoló jelenetek Csorna közelében - videó

Egy súlyos karambol rázta meg Csorna térségét, amikor egy olasz rendszámú járművezető sorozatosan felelőtlen manővereket hajtott végre. Az esemény az M85/M86-os autópálya kereszteződésénél történt, még augusztus közepén, és a helyszínen készült felvételről lehet részletes információkat nyerni.

Hirdetés

Az MKIF  szerint a felelőtlen vezető először tolatott, majd hirtelen kormányozási manőverekbe kezdett. A vétkes sofőr járművének manőverei súlyos balesethez vezettek, amelyben három személy könnyű sérüléseket szenvedett. 

Az előzmények szerint a járművezető úgy viselkedett, mintha egy rossz álmot álmodott volna, amikor a kocsi felelőtlen manőverezéseket hajtott végre. Sajnos pár perccel később a rémálom valósággá vált, amikor egy másik autó elé hajtott, és a két jármű összeütközött.

Az MKIF a felvételt a közelmúltban hozta nyilvánosságra, és bár a baleset már hónapokkal ezelőtt történt, a felvétel még mindig rámutat az ilyen felelőtlen manőverek veszélyeire az utakon. A biztonságos és felelős vezetés mindenki közös felelőssége, és ez az eset ismételten emlékeztet minket arra, hogy minden mozdulatunknak súlyos következményei lehetnek az utakon.

 

 

Hirdetés