Hirdetés

Minden fontos információ a hétvégi Csornai Fröccsnapokról

Idén első alkalommal szervezik meg a Csornai Fröccsnapokat. Mutatjuk a legfontosabb információkat a rendezvénnyel kapcsolatban.

Hirdetés

Pénteken 18 órakor nyitnak a borászok és vendéglátóhelyek, 20 órától Catsby koncert lesz a Zenepavilonban.

Szombaton 12 órától lehet ételt vásárolni, 15 órától pedig a borászok is kinyitnak. A zenepavilonban fellép a Hoppáré, az Anna Luca és a Drapan’s Blue Devils.

A rendezvény mindkét nap 23 óráig tart.  

A hétvége folyamán olyan neves borászok települnek ki, mint a Herold Pince, a Pécsinger Szőlőbirtok, az Ottó Pince Borozó és Panzió, a Soma Borpince, a Tar Pincészet és a Csornai Premontrei Apátság Látogatóközpontja.

Major András alpolgármester a város közösségi oldalára feltöltött videó üzenetében úgy fogalmazott, hogy az elsődleges céluk az volt ezzel a rendezvénnyel, hogy a városban egyébként hagyományosan megrendezendő programokon túl létrehozzanak egy olyan eseményt, amelyen újra és újra összejöhetnek Csorna polgárai, közösségi színtér, közösség összekapcsoló erő, és persze jó mulatság is egyben.

Major András szerint a megszépült, felújított Zenepavilon, a zenepaviloni koncert, a pénteki és a szombati napon felvonuló borászatok, illetve a kísérő zenekarok előadásai mind-mind biztosítják azt, hogy egy kiváló hangulatú hétvége legyen. 

 

 

 

Hirdetés