Hirdetés

Négy évtizedben is pályára lépett Lőre Pál a Csornai SE színeiben

Nem sok játékos tudja elmondani magáról azt, hogy négy különböző évtizedben is pályára lépett szeretett csapata színeiben. Lőre Pál, a Csornai SE hálóőre büszke lehet teljesítményére, ugyanis 1997-től - egy rövid megszakítás kivételével – védi a csornaiak kapuját.

Lőre Pál 1997-ben költözött Ásványráróról Csornára. Ebben az évben vált a Csornai Sportegyesület igazolt labdarúgójává. A mai napig aktív sportolója az egyesületnek. Labdarúgói pályafutása során több, mint 500 bajnoki- és kupamérkőzésen védte a csornai kaput. Lőre Pál tagja volt a 2011/2012-es szezon bronzérmes NB III. osztályú csapatának, ahol minden mérkőzésen kezdő játékosként lépett pályára. Védéseivel jelentős mértékben hozzájárult a 2014/2015-ös Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályú bajnok és megyei kupagyőztes csapat sikeréhez, ahol szintén minden mérkőzésen kezdőként szerepelt a csornai csapatban.

A labdarúgás mellett 18 éve lát el az egyesületnél gondnoki feladatokat, melyhez hozzá tartozik a Sportegyesület által üzemeltetett labdarúgó pályák gondozása, kezelése, emellett szertárosként is segíti az edzők munkáját.

Lőre Pál 2006 óta utánpótlás edzőként is tevékenykedik. Szintén utánpótlás korú sportolóknak kapusedzéseket is tart. Sportolói mentalitása példaértékű lehet a jelenlegi és a jövőbeli fiataloknak.

Lőre Pál, a Csornai Sportegyesület sportolója, edzője, gondnoka két évtizedes lelkiismeretes, önzetlen, példaértékű munkája elismeréseként 2017-ben Csorna Szolgálatáért Díj kitüntetésben is részesült.

 

 

Hirdetés