Hirdetés

Nyitott autóból lopott Csornán, elkapták a rendőrök

A 36 éves helybéli asszony a gyanú szerint egy hőkamerát, majd egy másik alkalommal készpénzt vitt el ugyanabból a kocsiból.

Hirdetés

Egy csornai férfi tett bejelentést a rendőrségen 2021. február 11-én arról, hogy még januárban ismeretlenek ellopták az autójában hagyott hőkameráját, illetve később a pénztárcájából – amit szintén a kocsijában hagyott – készpénz tűnt el. Elmondta, hogy a gépkocsiján nem vette észre, hogy azt feltörték volna, viszont néha előfordult, hogy a központi zár nem minden ajtót zárt le, így egy véletlenül nyitva maradhatott.

A rendőrök adatgyűjtést követően elfogták, majd a Csornai Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekménnyel gyanúsítható V. Judit 36 éves helybéli lakost, aki részben elismerte a lopást. Gyanúsított kihallgatásán elmondta, tudta, hogy a sértett autója nyitott állapotban parkol a ház előtt, így abból kivette a készpénzt és magával vitte, azonban a hőkamera ellopását tagadta. A lopott pénz egy részét elköltötte a nő, a megmaradt összeget a rendőrök lefoglalták tőle.

 

 

Hirdetés