Hirdetés

Templomszentelési emlékünnep Csornán

Június 29-én, szombaton, különleges eseményre invitál minden érdeklődőt a Csorna Evangélikus Egyház. A templomszentelési emlékünnep alkalmából délelőtt tizenegy órától délután négy óráig színes programokkal várják a résztvevőket. Az esemény nemcsak az egyházközség tagjainak szól, hanem mindenkit szeretettel látnak, aki egy tartalmas és szórakoztató napot szeretne eltölteni.

Hirdetés

Részletes program:

  • 11:00 - Közös áhítat és köszöntő: A napot közös áhítattal nyitják meg, amelyet ünnepi köszöntők követnek. Ez az alkalom lehetőséget biztosít a lelki elmélyülésre és az ünnep méltó kezdetére.
  • 12:00 - Ebéd: A szertartás után minden vendéget ebédre hívnak. Az együtt elfogyasztott étkezés nemcsak a testi táplálék miatt fontos, hanem a közösség építésének egyik alappillére is.
  • 12:30 - Teleki Tamás harmonika művész koncertje: Az ebédet követően Teleki Tamás harmonika művész kápráztatja el a hallgatóságot virtuóz játékával. Az előadás különleges élményt ígér a zene szerelmeseinek.
  • 13:15 - Kiss Csaba, Siklér Balázs és Samu Zoltán akusztikus koncert lesz hallható
  • 14:00 - Pántlika Néptánc bemutató: A délután folyamán a Pántlika Néptáncegyüttes lép fel, akik autentikus néptánc bemutatójukkal hozzák közelebb a magyar hagyományokat a közönséghez.
  • 15:00 - Mészáros Péter bibliai kötődésű fizikai kísérletei: A különleges program részeként Mészáros Péter bemutatja bibliai ihletésű fizikai kísérleteit, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem tanulságosak is minden korosztály számára.
  • 13:00-16:00 - Kézműveskedés az Aranyfonal Rábaközi Kézműves Egyesület tagjaival: A délután folyamán kézműves foglalkozások is várják az érdeklődőket, amelyeket az Aranyfonal Rábaközi Kézműves Egyesület tagjai vezetnek. Itt a résztvevők kipróbálhatják magukat különböző kézműves technikákban, és saját készítésű emléktárgyakkal gazdagodhatnak.

A rendezvény a Csorna Város Civil alap támogatásával valósul meg.

 

 

Hirdetés