Hirdetés

A Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térségének, évértékelője Kapuváron

2021. december 10-én egy ünnepi hangulatban zajló rendezvény keretein belül értékelte és zárta az idei évet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége.

Az ünnepi összejövetelt Pintér-Péntek Imre a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke nyitotta meg, aki beszédében kiemelte, fontos a térségek aktív szerepvállalása, hisz ez által a helyi vállalkozók is könnyebben juthatnak számtalan kamarai szolgáltatáshoz. Mint a térség szülöttje, örömmel töltötte el, hogy sok ismerős arcot láthatott viszont. „Soha nem felejtem el, honnan indultam!”

Csapó Péter, a Fertő-Rábaközi Térség elnöke, a 2021-es év történéseit foglalta össze, valamint beszámolt a szervezet kiemelkedő közösségi jelenlétéről, amit az idén megrendezett közel ötven helyi rendezvény is bizonyít. Pályázati fórum, munkahelyi elsősegélynyújtó és munkavédelmi képviselő alap és továbbképzések, szakmai napok, céglátogatások alkották a helyi programok gerincét. További kiemelkedő eredményként számolt be a Gazdaságfejlesztési munkacsoportok megalakulásáról, amelynek keretein belül nyolc munkacsoportban ötven vállalkozó és intézményvezető dolgozott együtt a térség kitörési pontjainak feltérképezésén. „Büszkék vagyunk rá, hogy saját kezdeményezések is napvilágot láttak. Ilyen pl. térségi hírlevél szolgáltatásunk, új belépők ünnepélyes köszöntése vagy az önkormányzatokkal, intézményekkel és civil szervezetekkel kötött együttműködési megállapodások.”

Az est harmadik előadója Polák Péter, a PPD Online Kft. ügyvezetője volt, aki, „A jövő kommunikációja” című előadásával, felhívta a figyelmet az online világ fontosságára, benne rejlő lehetőségek sokszínűségére. Egyre inkább tapasztalhatjuk, hogy digitális irányba tolódik kommunikáció, ahol nagyságrendekkel növelhető az ügyfélélmény, felgyorsulnak a folyamatok, az automatizálási lehetőségeknek köszönhetően pedig növelhető a hatékonyság! „Tervezzünk előre, mérjük az eredményeket és legyünk nyitottak az újdonságokra!”

A rendezvény keretein belül köszöntötték a térség, jubiláló és új belépő vállalkozásait. Vállalkozásának megalapításának

  • 10. évfordulója alkalmából Szalai Katalin,
  • 20. évfordulója alkalmából Kozma Csaba és Szalai József,
  • 30. évfordulója alkalmából Pintér Fábián és
  • 70. évfordulója alkalmából a Kapuvári Ruhaipari Zrt. került köszöntésre.
  • új belépőként pedig a PPD Online Kft.
  • és a höveji Montázs Kézműhely Egyesület

 

Az est kiemelkedő pontja a közös karácsonyfa feldíszítése és a rendezvény mementójaként szolgáló emléktábla aláírása volt. Mindezeket, helyi tehetségek előadásában felcsendülő karácsonyi dallamok kíséretében tehették a vállalkozók. A rendezvényen fellépett Soós Réka, Ivánkovics Vanessza és Kapui Zsófia énekesek.

Az évzáró ünnepségen a helyi vállalkozók mellett tiszteletüket tették Kovács Vince, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Vargáné Molnár Zsuzsanna Hövej-, Fodor József Osli polgármestere, Kovácsné Módos Anna az OTP fiókigazgatója, Odoricsné Buthi Krisztina a Nyitott Kapu-Vár Térségi Szociális központ igazgatója. Moderátorként közreműködött Henye Zsuzsanna a Rábaközi Művelődési Központ igazgatója.

Köszönet a résztvevő vendégeknek és közreműködő partnereknek, hogy jelenlétükkel hozzájárultak a Fertő-Rábaközi Térség évzáró rendezvényének pompájához.

 

 

 

 

Hirdetés