Hirdetés

Kettős gyilkosság Kapuváron

Kapuváron a Wesselényi utcát rendőrök zárták le szerda délután.

Hirdetés

Egy mentőt és számos rendőrautót lehet látni az egyik családi ház előtt. Információink szerint hatalmas tragédia történt, ugyanis egy édesanyát és gyermekét a nyakán késsel sebesítették meg. A 3,5 éves a kislány és édesanyja is életét vesztette. A gyilkos a helyszíni beszámolók alapján vélhetően a gyermek édesapja. 

Azonban felmerült az is, hogy az édesanya esetleg önkezűleg végzett magával és gyermekével, mivel a két holttestre úgy találtak, hogy egymás kezét fogva egymás mellett helyezkedtek el. Viszont nem kizárt az sem, hogy a vélhető gyilkos rendezte el a holttesteket. A feltételezett elkövetőt a rendőrség őrizetbe vette annak szülői házánál - számoltak be a Rábaköz.hu-nak a helyszínen tartózkodók.

A házban, amelyben a tragédia történt, hat évvel ezelőtt hasonló eset miatt riasztották a rendőröket. Akkor a mostani áldozat Sz. Veronika lánytestvérénekek az életét vette el annak párja. A mostani esetnél a fiatal édesanya és kislánya, Dominika három hete családi viszály miatt költöztek el a gyermek édesapjától, K. Krisztiántól a szülőkhöz Kapuvár gartai városrészébe, a Wesselényi utcába - tudtuk meg a helyszínen tartózkodóktól.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit, a szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van - közölte weboldalán a rendőrség.

Tudósítónk a helyszínen tartózkodik. A későbbiekben tájékoztatjuk olvasóinkat a bűncselekményről. 
 
Cikkünk Frissítése: A rendelkezésre álló adatok szerint valószínűsíthető, hogy az elhunyt nő okozta a 2,5 éves gyermek halálát, majd öngyilkosságot követett el.


 

 

 

Hirdetés