Hirdetés

Kitüntetés, éremeső és Családi Nap a Nebuló Futball Sportegyesületnél

A Nebuló Futball Sportegyesületet Kapuvár önkormányzatának képviselő testülete kiváló, a sport területén végzett kimagasló munkájáért Bodor Ödön kitüntetésben részesítette.

Hirdetés

Az elismerést a hétvégén hagyományosan megrendezett Családi Nap keretében vehették át. A közel 20 éve működő utánpótlás egyesület története során többször volt a KSE partnere, de a 2021-ben kötött együttműködési megállapodás óta a teljes utánpótlását biztosítja (U7-U19).

A Nebuló Futball Sportegyesületet a több mint 150 igazolt labdarúgó mellett, az óvodai foglalkozásokon közel 80 gyermekkel foglalkozik. TAO pályázatokból a Kapuvári Se Győri úti telephelyének fejlesztésére (edzőpálya világítása, 360 folyóméter labdafogó háló ) nyertek forrásokat, melyekkel az edzéskörülményeket igyekeznek javítani.

Dukai Imre elmondta: – Az U19-es csapatunk hatalmas sikert elérve, a Regionális Bajnokág győztes, míg U15-öseink az alsóházban hibátlan tavaszt produkálva végeztek az élen.

- Minden évben megrendezzük az évzáró családi eseményünket, ezzel szeretnénk a szülőknek és a gyerekeknek megköszönni az egész éves bizalmat, illetve munkát. A rendezvényen köszöntjük az ovi-foci programunkban résztvevőket, majd különböző programok és a szülők által készített ételek várják a kilátogatókat – tette még hozzá a Nebuló Családi Napról lapunknak a Nebuló Futball Sportegyesületet szakmai vezetője.

 

 

Hirdetés