Hirdetés

Sokba került a légyott - intézkedtek a kapuvári rendőrök

A kapuvári rendőrök rövid időn belül elfogták az illetéktelenül megszerzett autókulcs felhasználásával készpénzt lopó férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. április 14-én 16 órakor arról, hogy egy rábaközi településen lévő szálláshelyen lopás történt. A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy amíg ő alkalmi nőismerősének bérelt szobájában lévő zuhanyzóban tartózkodott, valaki megszerezte a parkolóban álló autójának kulcsait, majd a járműben hagyott pénztárcájából ellopta készpénzét. A pénz hiányát csak a távozása után észlelte, ugyanis a kulcsokat visszacsempészték a zsebébe.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök látókörébe került egy – a gyanú szerint – a bűncselekmény elkövetői által használt rendszám nélküli Opel Astra személygépkocsi. A jármű felkutatására tett intézkedés eredményeként a járőrök Szárföldön, a Fő utcában – a bejelentést követő néhány percen belül – észlelték és megállították a rendszám nélkül közlekedő autót. A járművet vezető kétegyházi lakos, a ruházatának átvizsgálásakor megtalált készpénzről elismerte, hogy azt a bejelentő autójából lopta el.

A rendőrök a 39 éves férfit elfogták, majd a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

Hirdetés