Hirdetés

Ittasan vezettek a megye útjain

Győr-Moson-Sopron megye útjain több járművezető is lebukott, akik nem fogadták meg az „Ön dönt, iszik vagy vezet!” szlogent.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 8417-es számú úton, Rábaszentmihály térségében, 2021. november 7-én 6 óra 55 perckor. Egy 19 éves téti férfi közlekedett személygépkocsival Tét felől, Enese irányába. Haladása során egy balra ívelő kanyarban nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, amelynek következtében elveszítette uralmát járműve felett és a bal oldali árokba hajtva autójával egy fának csapódott. A járművezető megsérült ezért őt a mentők kórházba vitték. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért egészségügyi ellátása során további mintavételről intézkedtek a rendőrök.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. november 7-én 13 óra 40 perc körül, miszerint egy Mosonmagyaróvár térségében található üzemanyagtöltő állomáson az M1-es autópálya felől személygépkocsival érkező külföldi férfi megtankolta autóját, azonban azt nem hajlandó kifizetni. A helyszínre érkező járőrök az olasz állampolgár meghallgatása során észlelték, hogy lehelete erősen alkoholszagú, valamint gépkocsijában több kinyitott borosüveget találtak. Vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozítív értéket mutatott, ezért további mintavétel érdekében előállították. A külföldi sofőr vezetői engedélyét a rendőrök elvették, ellene büntetőeljárás indul.

A rendőrök Sopronban a Hőflányi utcában ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét 2021. november 7-én 22 óra 37 perckor. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel ittas vezetés miatt azt korábban már elvették tőle. A járőrök a tuzséri férfivel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel érdekében előállították.

 

 

 

Hirdetés