Hirdetés

Sok a baleset a megyében, óvatosan közlekedjenek!

Ma reggel óta több olyan baleset is történt Győr-Moson-Sopron megyében, ahova a tűzoltókat is riasztották. Kérjük, hogy a megváltozott időjárási körülmények és útviszonyok figyelembevételével, óvatosan közlekedjenek!

Csütörtökön kora reggel kidöntött egy útjelző táblát és árokba csúszott egy kamion a 84-es főút 106-os kilométerénél, Pereszteg térségében, egy körforgalomban. A balesethez műszaki mentés céljából a soproni és a sopronkövesdi hivatásos, valamint a nagycenki önkéntes tűzoltókat riasztották, akik kivontatták az árokból a teherautót.  

A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltókat reggel 6 óra után a 86-os főútra Jánossomorja közelébe riasztották, ahol egy kisbusz árokba hajtott és az oldalára borult. A tűzoltók az autót visszaállították kerekeire és kivontatták az árokból.  

Valamivel később megcsúszott az úttesten, majd fának ütközött egy furgon a Lövőt és Röjtökmuzsajt összekötő úton. A járműben csak a vezetője utazott. A sopronkövesdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és kivontatták az árokból a bajba került kocsit és a forgalom irányításában vettek részt. 

9 óra előtt egy kavicsot szállító nyerges vontató és egy kisbusz ütközött össze az M1-es autópályán Hegyeshalom térségében, a határ felé vezető oldalon. Az ütközés következtében a kisbusz megpördült, a szalagkorlátnak ütközött, majd a belső sávban állt meg. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a kisbuszt.

9 óra után a megváltozott útviszonyok miatt elakadt egy kamion Sopronban, a Balfi út 84-es főúthoz közeli oldalán. A városi hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével vontatták el a járművet.

10 óra után Nagycenk közelében a 85-ös főúton akadt el egy teherautó, a sopronkövesdi hivatásos tűzoltók a kamiont egy közeli parkolóba vontatták. 

Később keresztbe fordult az úttesten egy kamion Nagylózson, a Kossuth utcában. A település önkéntes tűzoltói vonórúd segítségével Sopronkövesd felé vontatták ki a bajba került járművet.

A 84-es főúton útra hasadt faágakhoz is riasztották a sopronkövesdi hivatásos tűzoltókat, akik motoros fűrésszel feldarabolták a faágakat és megszüntették a fél útpályát elfoglaló forgalmi akadályt. 

 

 

 

Hirdetés