Hirdetés

Szerencsétlen kanyarodás

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság befejezte annak a közúti közlekedési balesetnek a vizsgálatát, amelyet egy 39 éves sofőrrel szemben indított.

Hirdetés

A 8505-ös számú úton közlekedett Mosonszolnok felől az 1-es számú főútvonal irányába Suzuki Swift típusú személygépkocsijával egy levéli nő június 26-án 19 óra 15 perc körül. Haladása során egy földútra kívánt balra kanyarodni, azonban figyelmetlen vezetése miatt későn észlelte, hogy a járműve előzését egy motorkerékpáros már megkezdte. A személygépkocsi sofőrje a kanyarodási manővere során a 47 éves motorost elütötte, aki a baleset következtében súlyosan megsérült.

A mosonmagyaróvári rendőrök az ügyben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt a 39 éves nővel szemben büntetőeljárást indítottak, amelynek keretében igazságügyi műszaki szakértői, illetve orvosszakértői véleményeket szereztek be.

A nyomozók az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

 

 

Hirdetés