Hirdetés

Gyóró - az egykori polgármesteri hivatal most szolgálati lakás

Egy új fejezetet nyitott Gyóró történetében, amikor az egykori polgármesteri hivatal gyönyörűen megújult és mostantól szolgálati lakásként szolgálja a közösséget. Ez az átalakítás a Magyar Falu Programnak köszönhető, és elsősorban pedagógusokat és családjukat várja tárt karokkal és nyitott kapukkal.

Hirdetés

Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő elmondta, hogy amikor először látta az épületet, azonnal észrevette annak lehetőségeit. "Leparkoltam itt az épület elé, még csak ránéztem az épületre, pláne mikor bementem, és én már akkor azt mondtam, hogy ezzel az épülettel biztos, hogy kell valamit kezdeni" – mondta Gyopáros Alpár. Az évek során ez az ötlet formát öltött, és most valósággá vált, az egykori hivatal szolgálati lakásként újrahasznosult.

Zsirai Jenő polgármester kiemelte az átalakítás részleteit: "Most kialakításra került egy konyha, egy nagy étkező, egy nappali. Akár a beledi iskolába, akár a mihályi iskolába jelentkeznek, itt tárt karokkal várunk mindenkit!" A 120 négyzetméteres terület lehetőséget nyújt arra, hogy egy család kényelmesen élhessen és részei lehessen a falu közösségének.

Ez az újítás nemcsak az épület, hanem az egész település számára pozitív változást hoz.

 

 

Hirdetés