Hirdetés

Megújult utcákat adtak át Rábatamásiban

A Magyar Falu Program az észszerű, falusi igényeket figyelembe vevő, pályázati felhívásaival megteremtette azt a lehetőséget, hogy javuljon a kistelepülésen élők életminősége, nagymértékben fejlődjenek az infrastrukturális feltételek - mondta Kovács Attila polgármester az átadás után.

Cikkben banner 1 - 468x60px kek
Hirdetés

A polgármester bízik abban, hogy a jövőbeni településfejlesztési elképzelések is támogatásra találnak, amelyek keretében tovább szépülhet Rábatamási.

Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő elmondta, hogy Rábatamási Község polgármestere, Kovács Attila, a Magyar Falu Program megvalósításában a kezdetektől fogva aktívan vesz részt. Nagyon jó ötletekkel, nagyon jó javaslatokkal szolgál Rábatamási a saját faluja, a saját községe érdekében.

Az országgyűlési képviselő bízik abban, hogy ez így lesz a jövőben is. Gyopáros Alpár rávilágított az eredményekre, hiszen folyamatosan fejleszt a falu, utak, közintézmények, középületek újulnak meg, eszközparkot újítanak, és olyan jó tervekkel rendelkezik a település polgármestere és az önkormányzati képviselő testület, hogy biztos abban, hogy a következő években is hasonló nagyságrendben tud fejleszteni a település. 

 

 

Hirdetés