Hirdetés

Zárta az évet a Nyugati Kapu Klub, az összetartó közösség

A több, mint másfél éve alakult Nyugati Kapu Klub tagjai helyi vállalkozások, amelyek a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve a Fertő-Rábaközi térség első üzleti közösségét alkotják.

Cikkben banner 1 - 468x60px kek
Hirdetés

Összejöveteleiken megosztják egymással az információkat és a lehetőségeket, valamint értékteremtő beszélgetéseket folytatnak a térséget érintő kérdésekről. A szakmai programok eredménye a folyamatosan növekvő taglétszám.

A Fertő-Rábaközi Térség üzleti közössége, a Nyugati Kapu Klub évzáró találkozójának házigazdája a szárföldi Horváth Bau Project Kft. volt. A vállalkozás szárföldi telephelyének megtekintésével, illetve Horváth Nikolett és Horváth Ferenc ügyvezetők köszöntőjével és előadásával kezdődött. A 2002-ben induló családi vállalkozás kezdetben általános kőműves munkákkal és szerkezetépítésekkel foglalkozott. 2018-ban megalakult a Horváth Bau Project Kft és akkor kezdték meg családi házak építését. A cég generálkivitelezéssel foglalkozik, a tervezés folyamatától kezdve végigviszik az építkezést a kulcsátadásig. Az elmúlt 21 év legnagyobb elismerése számukra a Kamarai Védjegy díj, amelyet a közelmúltban vehettek át a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarától.

- Januárban csatlakoztunk a Nyugati Kapu Klubhoz. Úgy gondoljuk, hogy a közösségért érdemes ide tartozni. A havi programok, beszélgetések nagyon hasznosak és próbálunk mi is mindig időt szakítani erre. Segítjük egymást, tanácsot adunk, számos klubtaggal léptünk már üzleti kapcsolatba – fejtette ki a a Fertő-Rábaközi térség üzleti közösségének előnyeit Horváth Nikolett.

A találkozó Veszkényben folytatódott, ahol az új tagok köszöntésére és a klubtagok bemutatkozására került sor. A találkozó fő eseményeként a Horváth Bau által meghívott vendégelőadójának, az onlinemarkaboltok.hu tulajdonosának, az onlinepenztarca.hu társtulajdonosának és a Szemléletváltó program alapítójának, Biros Leventének az előadása következett.

A hatékony fejlődés elősegítése, hasznos információk cseréje volt a cél, és újfent bebizonyosodott a jelenlévők számára, hogy a Nyugati Kapu Klub egy olyan üzleti közösség, ahol vállalkozások képviselői találkozhatnak, inspirálódhatnak és egymást támogathatják.

 

 

Hirdetés