Hirdetés

A Csornai SE fiatal labdarúgói sikeresen szerepeltek Bécsben

Az U11-es korosztályba tartozó Csornai SE labdarúgói Bécsben egy remekül megrendezett és kellemes hangulatú nemzetközi utánpótlás tornán vettek részt.

Hirdetés

A versenyen olyan országok csapataival találkozhattak, mint Ausztria, Németország, Csehország és Szlovákia, ahol lehetőségük nyílt kipróbálni tudásukat és mérkőzni a környező országok tehetséges fiataljaival.

Horváth Ákos, a csapat edzője büszkén beszélt a csapat eredményeiről. A csoportkörben összesen öt mérkőzést játszottak, melyekből három alkalommal diadalmaskodtak. Az egyik kiemelkedő pillanat a tornán az volt, amikor a második helyezett csapatot 4-2 arányban legyőzték. Az eredmények alapján a csapat a csoportból való továbbjutásért küzdött a negyeddöntőben. Az is jól mutatja a csoport erősségét, hogy az első öt helyezett csapat a csornaiak csoportjából került ki.

Az edző kihívásként említette a megszokottól eltérő szabályokhoz való alkalmazkodást, de a gyerekek egyre jobban boldogultak velük, és az elődöntőbe jutásért vívott mérkőzésen már szép teljesítményt nyújtottak. A csapat végül az ötödik helyen zárt a tornán.

Az utazást és versenyzést szülők is kísérték és buzdították, és mindenkinek emlékezetes élményekkel gazdagodva tértek haza.

 

 

Hirdetés