Hirdetés

A Csornai Sportegyesület U10-es csapatának sikere Szlovákiában

A Csornai Sportegyesület fiatal tehetségei újabb felejthetetlen pillanatokat szereztek, amikor részt vettek egy 12 csapatos nemzetközi tornán Szlovákiában. Az U10-es korosztályú csapat a versenyen a 4. helyet érte el.

Hirdetés

A fiatalok a csoportkörben olyan erős ellenfelekkel találkoztak, mint az Újpest, Fk DAC1904, Samorin és Nove Zamky csapatai. Az elszántságuk és tehetségük révén sikerült továbbjutniuk a felsőházba, ahol három győzelemmel és egy döntetlennel zárták a csoportkört. Ezzel a kiváló teljesítménnyel már a kezdetekkor megmutatták, hogy mire képesek.

A felsőházban a verseny még nehezebb ellenfelekkel folytatódott. A Slovan Bratislava, Budapest Honvéd és MFK Skalica csapatai nem adták könnyen magukat, de a csornai fiatalok fáradhatatlanul küzdöttek. Végül két vereség és egy győzelem volt az eredmény, ami a 4. helyezést jelentette.

A Csornai Sportegyesület méltán büszke fiataljai teljesítményére. Ezen a nemzetközi tornán a tehetségüket és elszántságukat ismerték el, és biztosak vagyunk benne, hogy még sok nagyszerű eredményt fognak elérni a jövőben. Gratulálunk a Csornai U10-es csapatnak a remek teljesítményükhöz, és hajrá Csorna!

 

 

Hirdetés