Hirdetés

A házigazda németekkel, a skótokkal és a svájciakkal egy csoportban a magyarok

Szombaton kora este kisorsolták a jövő évi labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörének beosztását Hamburgban. A magyar válogatott a 2. kalapból várta a sorsolást, végül a rendező Németország mellett Skócia és Svájc került megegyező kvartettbe Marco Rossi csapatával. A válogatott első mérkőzését Kölnben, Svájc ellen játssza, majd Németországgal Stuttgartban, végül szintén Stuttgartban, Skócia ellen zárja a csoportkört.

Hirdetés

A magyar labdarúgó-válogatott a házigazda németek mellé került a jövő évi Európa-bajnokság csoportjainak Hamburgban zajló szombati sorsolásán. A házigazda németek mellett Skócia került azonos csoportba a magyar labdarúgó-válogatottal a jövő évi Európa-bajnokság Hamburgban zajló szombati sorsolásán. A házigazda németek, valamint a skótok mellett a svájciak lesznek a magyar labdarúgó-válogatott ellenfelei az A csoportban a jövő évi Európa-bajnokság Hamburgban zajló szombati sorsolása alapján.

A válogatott első mérkőzését Kölnben, Svájc ellen játssza, majd Németországgal Stuttgartban, végül szintén Stuttgartban, Skócia ellen zárja a csoportkört.

Fotók: M4 Sport

 

 

Hirdetés