Hirdetés

Ádám Martin a háború istene, a magyar viking - itt vannak a legjobb mémek az internet új szupersztárjáról

A magyar labdarúgó-válogatott az első meccsén ugyan 3-1-re kikapott Svájctól az Európa-bajnokság A csoportjában, de a csereként pályára lépő Ádám Martin pillanatok alatt szupersztárrá vált. A 29 éves csatárt felfedezte magának az internet, rövid idő alatt elképesztő mémek születtek róla. Összeállításunkban most bemutatjuk a legjobbakat!

Hirdetés

Ádám Martin a Svájc elleni Eb-mérkőzés után elképesztő népszerűségre tett szert. A 22-szeres válogatott csatárt nemcsak felfedezte magának az internet népe, de a nemzetközi sajtó is dicsérte a magyar válogatott meccse után. 

Vörös szakálla miatt a "magyar viking" jelzőt sem túlzás ráaggatni a 191 centiméter magas csatárra.

"100 százalék, hogy van egy fejszéje"

Az internet népe szerint rögbijátékosként is remekül helyt állna Ádám Martin.
Fotó: AFP

Ádám Martin zseniális reakciója a vele kapcsolatos mémekre: Hozzám is visszajutnak ezek a mémek, jókat röhögök egy-kettőn. Így születettem, ilyen testalkatom van. Persze, azt nem állítom, hogy ekkora voltam, amikor megszülettem. De van egy alapadottságom, egy fizimiskám. Ezen változtatni nem tudok, ilyen a genetikám" - mondta Ádám Martin a mémekkel kapcsolatban, és megjegyezte azt is, hogy ha a németeknek győztes gólt lő, az nem azért lesz, mert a mémek felbosszantották.

 

 

Hirdetés