Hirdetés

Csornai győzelem a Füred ellen!

A nagy akarattal játszót Csorna, Füzi Ákos góljával 1-0-ra legyőzte ellenfelét, mellyel tavasszal hazai pályán őrzi 100%-os mérlegét.

Hirdetés

A mérkőzés 60. percében Ásványi parádésan rúgta ki a labdát, majd Márton passzolt Németh Balázsnak, aki lövésébe még bele tudott lépni egy balatonfüredi védő, de a gólvonal előtt csorgó labdára Füzi Ákos érkezett és megszerezte a győzelmet érő találatot. (1-0)

Családi János elmondta, hogy a Csornai Sportegyesület nevében Horváth Rudolf vezetőedzőnek és családjának, gyermekük születése alkalmából minden jót kíván.

Horváth Rudolf a győzelem kapcsán elmondta: "Szervezetten és tudatosan játszva, szinte helyzetet sem engedve az ellenfélnek, úgy érzem, egy góllal megérdemelten nyertünk. Volt egy kapufánk, és már az 5. percben ki kellett volna állítani egy balatonfüredi védőt, aki szándékosan szabálytalankodott utolsó emberként. Hazai pályán kezdünk veszélyessé válni mindenkire nézve, remélem, ezt idegenben is sikerül átmentenünk! Különösen emlékezetes ez a mai győzelem, a héten született kisfiamnak ajánlom!"

 

 

Hirdetés