Hirdetés

Döntetlent játszott a Kapuvári SE a főpróbán

Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Kapuvári SE felnőtt csapata, akik az NB3 nyugati csoportjában szereplő Komárom otthonában vendégszerepeltek.

Hirdetés

Az első félidő végén megszerezték a vezetést Matetits révén, de két percre rá a Komárom egyenlített. A szünet után a vezetést is megszerezte a hazai csapat, de Szakács jóvoltából kiegyenlítettek a kapuváriak.   Összeségében méltó ellenfélnek bizonyult a rábaközi csapat az egy osztállyal feljebb szereplő ellenfelénél. Remélhetőleg ezt az egységet és formát át tudják vinni a jövő héten kezdődő bajnoki mérkőzésre is.  

Komáromi VSE(NB3) - Kapuvári SE 2-2 (1-1)

Gólszerzők: Matetits István, Szakács Marcell  

Mayer János edző: A felkészülést január 4-én kezdtük és heti 4 edzéssel készülünk a bajnokságra. Három új játékost igazoltunk, a kapuba Giczi Balázs Ausztriából, a védelem közepére Radványi Dávid érkezett Szlovákiából aki ide is költözött Kapuvárra. A középpályára pedig Szabó Tibor érkezett Salgótarjánból. Kicsit lerövidült a felkészülés mivel a bajnokságot már február 13-án elkezdjük és a dobogó alsó fokán lévő Dac vendégei leszünk. Ami a felkészülés mérkőzéseket illeti játszottunk Szombathelyen egy mini tornán az Illés Akadémia U19 illetve a Sárvár csapatával, majd a Vasvár, Veszprém, és a Komárom csapatával. Bizakodva tekintünk a tavasz elé.

 

 

Hirdetés