Hirdetés

Gólzápor a Csorna első előkészületi meccsén

Gólzáporos mérkőzésen aratott győzelmet hazai pályán a Csorna, amely a felkészülés során elsőként a szlovákiai Bőst látta vendégül.

Hirdetés

Csornai SE–SK Gabčíkovo (Bős, szlovák) 5–2 (2–2)

Csorna, Kocsis István Városi Sporttelep, 150 néző. V.: Konkoly Z.

Csorna: Ficsór – Molnár M., Kelemen, Zámbó, Füleki – Szalai A., Visy B. – Füzi Á., Németh B. Böcskey, Gyurasits. Cserék: Kantó (kapus), Réman, Sulyok D., Papp R., Tóth A., Csikai, Márton A., Sulyok M., Simon A., Szalka M. Megbízott edző: Családi János.

Bős: Bubák – Végh D., Zsigmond, Németh Zs. – Méry T., László J., Bertalan, Pavlík, Puha, Mincsics, Gencsur. Cserék: Molnár G. (kapus), J. Molnár, P. Méry, Nagy M., Polák, Horváth D., Magyar A., Horváth B., Vohancsik. Vezetőedző: Gajdosík Roland.

Gsz.: Visy B. (20.), Böcskey (32., 11-esből), Simon A. (48.), Csikai (55.), Sulyok M. (89.), ill. T. Méry (33.), Zsigmond (45., 11-esből).

20. p: Visy szerzett labdát az ellenfél térfelének közepén, majd két védőt kicselezve elvitte a labdát a kapus mellett és jobbról, 9 méterről a kapuba lőtt. 1–0.

32. p: Egy bősi védő szabálytalankodott a tizenhatos jobb sarkánál, a játékvezető pedig a tizenegyespontra mutatott. A büntetőt Böcskey laposan a jobb alsóba rúgta. 2–0.

33. p: Jobb szélen kapott hosszú indítást Tamás Méry, majd a tizenhatoson belül egy visszacselt követően a kapu jobb oldalába tekert. 2–1.

45. p: Füleki húzta el Tamás Méry lábát a büntetőterületen belül, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt, a labdát pedig Zsigmond a kapu bal alsó sarkába gurította. 2–2.

48. p: A középen érkező Simon Andrásnak az alapvonalról íveltek vissza egy labdát, ő pedig 4 méterről kapásból a kapu közepébe lőtt. 3–2.

55. p: Egy kiugratást követően Csikai lőtt 4 méterről a bal alsóba a kapus alatt. 4–2.

89. p: Baloldali támadás végén egy védőn megpattant egy beadás, középen pedig Sulyok Marcell félfordulatból a hálóba lőtte a felé hulló labdát. 5–2.

Jól kezdett szlovák ellenfele ellen első felkészülési mérkőzésén a Csorna, amelynél már a kezdőcsapatban is több visszatérő kapott lehetőséget. A rábaközi alakulat végig többet birtokolta a labdát és sokkal veszélyesebben játszott ellenfelénél. A bősiek főleg kontrákból próbáltak meg veszélyeztetni és a széleken akarták megbontani a csornai védelmet, több-kevesebb sikerrel. A találkozó képét látva ígéretes produkciót mutattak a zöld-fehérek és megérdemelten kezdték győzelemmel a felkészülést.

Családi János: – Első felkészülési meccsnek kiváló volt. Gratulálok a csapatnak.

 

 

Hirdetés