Hirdetés

Hamarosan 400 millióan nézhetik meg Szoboszlai történetét

Az angol élvonal főszereplőit bemutató Premier League Stories nevű dokumentumfilm-sorozatban a közeljövőben a magyar középpályás kerül reflektorfénybe. A Premier League küldöttsége kedden érkezett Magyarországra, ahol többek között a magyar válogatott Telki edzőközpontjában, Budapesten, valamint Székesfehérváron is forgott a stáb kamerája.

Hirdetés

Nem nehéz kitalálni, hogy az angol küldöttség Szoboszlai Dominik miatt érkezett Magyarországra, a Premier League saját gyártású dokumentumfilm sorozatában, az angol élvonal főszereplőit bemutató Premier League Stories-ban ugyanis a közeljövőben a magyar középpályás kerül reflektorfénybe.

A rendkívül igényes és szórakoztató, nagyjából  30 perces epizódokban a világ egyik legerősebb bajnokságának főszereplőit, valamint csapatait mutatják be még nem látott, vagy kévésbé ismert oldalukról a nézőknek. A 2018-ban útjára indított sorozat 186 ország átlagosan 300-400 millió nézőjéhez jut el epizódonként, és már a negyedik évadánál tart.

A Premier League küldöttsége kedden érkezett Magyarországra, ahol többek között a magyar válogatott Telki edzőközpontjában, Budapesten, valamint Székesfehérváron is forgott a stáb kamerája. A közeljövőben pedig Németországban és Ausztriában folytatódhatnak az interjúk. A hamarosan adásba kerülő epizódban a középpályás karrierjének főbb állomásai, valamint a liverpooli jelen is feldolgozásra kerül.

„A forgatókönyvön folyamatosan dolgozunk, mert Dominik – szerencsére – úgy teljesít, hogy szinte minden héten meg kell változtatni a műsor előzetes tervét – folytatta Bérczi Barbara. – A forgatás időpontja nem véletlen, mivel nagyon szerettük volna, ha ebben a dokumentumfilmben a magyar válogatottban betöltött csapatkapitányi szerepe is hangsúlyt kap. Ezzel nemzetközi szinten is népszerűsítve a válogatott eddig elért fantasztikus eredményeit.”

Forrás: sportal.hu

 

 

Hirdetés