Hirdetés

Háromgólos hátrányból fordított a Csornai SE

Rossz kezdés és 3-0-s koroncói vezetés után a sírból hozta vissza a mérkőzést a Csorna a megye I. osztályú bajnokság első fordulójában, és végül 4-3-s győzelmet aratott.

Hirdetés

Nem kezdte jól a Csorna a mérkőzést, Venczel duplájával 2-0-s előnnyel mehetett a Koroncó szünetre. Bár a második játékrészben jobban játszott már a Csorna, de gólt Szabó Zs. révén ismét a Koroncó szerzett. (3-0) A 72. percben egy középre ívelt labdánál Böcskey előzte meg a hazaiak kapusát, így szépített és meghozta a reménysugarat. Pár perccel később Böröczky szabálytalankodott Kelemennel szemben, és a kiállítás sorsára jutott. Két perccel később újra Böcskey volt eredményes. (3-2) Ekkor már élesedett a mérkőzés, visszajött a Csorna. A 81. percben Füleki 25 méterről parádésan eltalált bombagólt szerzett. (3-3) A csattanó 1 perc múlva következett, amikor ugyanis büntetőhöz jutott a CSSE, amit Németh B. magabiztosan értékesített. (3-4) A folytatásban még próbálkozott a Koroncó is, de az eredmény nem változott. Nagy küzdelemben, ha nehézkesen is, de nagyot fordítva, a Csorna szerezte meg a 3 pontot.

A csornai csapat legközelebb szerdán 18 órakor a Keglovich Kupában Hegyeshalomban lép pályára.

Germán Ferenc: - Amit 70 percig felépítettünk azt sajnos 5 perc alatt leromboltuk egy rossz egyéni teljesítménnyel. De ezzel a játékkal sok csapat ellen reális esélyünk lesz a győzelem megszerzésére.

Szabó Attila: - Megjártuk a poklot és utána a Mennyországba jutottunk. Koroncón kevés csapat fog 3 pontot szerezni.

Megyei I. osztály – 1. forduló
Koroncó KSSZE – Csornai SE 3-4 (2-0)
Koroncó, 300 néző
Jv.: Csirke Rudolf

Koroncó: Kiss G. – Bodó, Molnár M., Venczel, Szabó Zs., Nagy B. (Benecz 83.), Domján, Lapmert (Herold 83.), Vörös-Torma, Böröczky, Németh Á. (Molnár T. 73.)
Vezetőedző: Germán Ferenc

Csorna: Babina – Kelemen (Horváth A. 92.), Visy D., Papp R., Füleki, Kerékgyártó, Csete (Nagy L. 61.), Visy B., Hanzel (Szalai 46.), Böcskey, Németh B. (Kristóf L. 93.)
Edző: Szabó Attila

Gólszerzők: Venczel (28.,42.), Szabó Zs. (65.) ill. Böcskey (70.,77.), Füleki M. (79.), Németh B. (81.)
Kiállítva: Böröczky (72.)

 

 

Hirdetés