Hirdetés

Hatgólos csornai győzelem

Sok helyzetet kialakítva, ismét nagyarányú győzelmet aratott a Csorna. Nagy Lionel és Böcskey duplázott, míg Szamosi és Bokán egyaránt 1-1 találatot szerzett.

Hirdetés

Első pillanattól kezdve a Csorna ráerőltette akaratát ellenfelére, ennek korán meg is lett az eredménye. Szamosi révén már a 3. percben vezetett a Csorna. A félidő derekára Böcskey és Nagy Lionel góljaival már 3-0 volt az állás. A második játékrész is az elsőhöz hasonlóan kezdődött, nem kellett sokat várni a gólra, Nagy Lionel megszerezte önmaga második találatát, ugyanezt megtette később Böcskey is, aki már 26 góllal vezeti a góllövőlistát. A végeredményt pedig Bokán állította be a 87. perben. Így a SFAC-ot követően a Pannonhalma ellen is nagyarányú győzelmet aratott a CSSE. Legközelebb vasárnap 15:00-kor a Nyúl otthonába látogat a Csorna.

Ozoróczi Gábor: - Az első pillanattól kezdve nem volt kérdéses a mérkőzés kimenetele. Örülök, hogy sérülés nélkül megúsztuk és gratulálok a srácoknak!

Varga Péter: - Dekoncentrált játékkal, gyenge hozzáállással nem lehet mérkőzést nyerni, de még partiban sem lenni.  Gratulálok az ellenfélnek.

Megyei I. osztály – 16. forduló
Csornai SE – Pannonhalma Horn SE 6-0 (3-0)
Játékvezető: Erdélyi Balázs

Csorna: Soós – Füleki, Papp R. (Kövecses 62.), Kovács-Galavics, Szamosi, Balogh Á. (Bokán 46.), Visy D., Kerékgyártó, Szalai (Bősze 70.), Böcskey, Nagy L.
Vezetőedző: Ozoróczi Gábor

Pannonhalma: Varga R. – Fehér (Szilágyi 57.), Posta, Németh L., Buruzs, Csányi, Pintér (Kiss L. 70.), Fülöp D. (Németh A. 70.), Bene, Korsós (Erdélyi 70.), Tölgyesi-Gál M.
Vezetőedző: Varga Péter

Gólszerzők: Szamosi (3.), Nagy L. (23.,47.), Böcskey (26.,85.), Bokán (87.)

Hajrá Csorna!
Kép: archív: Üstökös - Csorna

 

 

Hirdetés