Hirdetés

Marco Rossi marad a válogatott élén

Mivel az utóbbi napokban, elsősorban azok után, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nem jutott tovább a csoportból a németországi Európa-bajnokságon, elszaporodtak azok az újsághírek, amelyek meglebegtették Marco Rossi szövetségi kapitány esetleges lemondását, a Magyar Labdarúgó-szövetség közleményt adott ki, amelyben cáfolta az álhíreket. A lényeg: Marco Rossi nem mond le.

Hirdetés

„Talán itt az ideje, hogy tisztázzuk a dolgokat! Azok, akik azt mondják – vagy írják –, hogy kudarcot vallottunk ezen az Európa-bajnokságon, nyilvánvalóan nem objektívek, és sajnos azt kell mondanom, rosszhiszeműek! – ezzel a felütéssel kezdődik Rossi Instagram-posztja. – Az a tény, hogy az elmúlt években a csodával határos eredményeket értünk el, és gyakran meggyőző teljesítményt nyújtottunk (még ha néha szerencse is kellett ehhez), nem szabad, hogy eltorzítsa a valóságot!” 

Rossi kitér azokra a szerinte ellendrukkerekre, akik akkor szólalnak meg, amikor baj van.

„Sajnos még Magyarországon is van egy kis százaléka az embereknek, igaz, nagyon kicsi, akik előbukkannak, amikor azt hiszik, hogy léket kapott a hajó! Igaz, nem tettünk semmi rendkívülit, de nem hiszem, hogy bárkinek szégyenkeznie kellene emiatt a válogatott miatt! Soha nem mondtam a sajtónak, hogy távozom (csak azt, hogy pihennem kell, és tisztáznom a gondolataimat)!”

 

 

Hirdetés