Hirdetés

Megvan a válogatott kezdőcsapata a Bulgária elleni Eb-selejtezőre

Hivatalos a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata a 18 órakor kezdődő Bulgária elleni Eb-selejtezőre. A mérkőzést az M4 Sport közvetíti élőben.

Hirdetés

Marco Rossi szövetségi kapitánynak több hiányzó pótlásáról is gondoskodnia kellett, az alap kezdőcsapatból az Eb-selejtezőkön már 4 gólt szerző Varga Barnabás, a legutóbbi öt válogatott meccsén három gólt és két gólpasszt számláló Sallai Roland, a hosszú ideje sérült Schäfer András, illetve a védelem vezére, Willi Orbán és Gulácsi Péter sem áll rendelkezésre.

Az októberi Eb-selejtezőkön a védelemben Fiola Attila kezdett Lang Ádám és Szalai Attila mellett, de mivel a Fehérvár játékosa is megsérült, helyét a Ferencváros védője, Botka Endre vette át.

A támadósorban Sallai helyén kezdő Csoboth Kevin (Újpest FC) hetedik válogatott mérkőzésén lép pályára, de most először kezdőként.

A magyar csapatnak egy pont is elég a biztos Eb-részvétel kiharcolásához, de vereség esetén is kijuthat még ma, amennyiben Montenegró nem győzi le Litvániát a két csapat 20.45-kor kezdődő mérkőzésén.

 

 

 

Hirdetés