Hirdetés

Most pénteken játssza első felkészülési mérkőzését a Csornai SE

Az NB3-as szezonra készülő Csornai SE több felkészülési mérkőzést is játszik a szezonkezdet előtt. Az elsőt most pénteken Csornán 18 órakor a felvidéki Bős ellen.

Hirdetés

Megkezdte a felkészülést a következő bajnoki szezonra az NB III-ba újoncként feljutó Csornai SE, amely nemrég 2–1-es összesítéssel nyerte meg osztályozós párharcát a Gödöllő ellen. Varga Péter szakmai igazgató együttese öt hetes ciklusban, ezalatt négy mérkőzéssel és egy kupával hangol a július végi szezonrajtra.

Labdarúgóink egyelőre erőnléti edzéseket végeznek, majd fokozatosan egyre nagyobb szerepet kap a labda, hiszen pénteken már a szlovák Bős együttesét fogadjuk. Jövő héten az SC Sopronnal találkozunk, majd hétvégén a Mitrópa Kupán szereplünk Nyékvárkonyban. Az előzetes tervek szerint az együttes a felkészülés hajrájában a Király SE otthonában vendégszerepel majd, míg a főpróbát a Gyirmót II ellen tartja Bágyogszováton, a Horváth Ferenc emlékmérkőzésen.

Egyesületünk elnöke, Családi János elmondta: nem történt nagy változás a keretben, csak csornai kötődésű játékosokkal erősítettünk, a visszatérők mellett pedig a saját utánpótlásból is többen csatlakoztak az első csapathoz.

„Az előző bajnokság elején elmondtam a játékosoknak, hogy akik részt vesznek a bajnoki cím kiharcolásában, azokra saját döntésüktől függően számítunk az NB III-ban is. Ennek megfelelően négy sérült vagy távozó labdarúgóval nem számolunk a következő évadban, azonban hat új érkezőt jelenthetünk be, akik hazatérnek hozzánk” – nyilatkozta.

A klubvezető a célokkal kapcsolatosan hozzátette: képesnek tartja a csapatot arra, hogy jól szerepeljen a harmadosztályban és bízik benne, hogy a mezőny első felében végez majd a rábaközi alakulat.

Ékezők: Füzi Ákos (Gyirmót SE), Szalka Máté (ETO FC Győr), Márton Adrián (Pápai Perutz), Kantó Zsombor (ETO FC Győr), Tóth Adrián (SC Sopron), Molnár Máté (Pápai Perutz).

FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM

07.08. (péntek), 18.00: Csornai SE–Bős (szlovák)

07.13. (szerda), 18.00: Csornai SE–SC Sopron

07.16. (szombat), 12.00: Mitrópa Kupa (Nyékvárkony, Szlovákia)

07.19. (szombat), 18.30: Király SE–Csornai SE

07.24. (vasárnap), 17.00: Gyirmót II–Csornai SE (Bágyogszováton)

 

 

Hirdetés