Hirdetés

Nagyarányú csornai győzelem a nyitányon

Magabiztos teljesítményt nyújtva, öt gólt szerezve, nagyarányú győzelmet aratott a Csorna a SFAC vendéglátójaként a bajnokság 15. fordulójában.

Hirdetés

Az első játékrész közepén Böcskey duplájával kialakult a félidei 2-0-s eredmény. A második félidőben szépített a soproni csapat, de a csornaiakat ez se zavarta meg. Előbb Kerékgyártó büntetőből talált be, majd Böcskey megszerezte önmaga 3. gólját is a találkozón és egy szép támadást befejezve Szamosi gólja állította be az 5-1-es végeredményt.

Ozoróczi Gábor: - Nagyobb különbség volt a két csapat között, mint amit az eredmény mutat. Gratulálok a csapatomnak.

Katona Sándor: - Ekkora különbség nem volt a két csapat között, mint amit az eredmény mutat. Egyéni hibáinkból gólokkal ajándékoztuk meg a csornaiakat, ennek köszönhetően alakult ki a nagyarányú vereség. 2-1-es állásnál esélyünk lett volna a jobb eredmény eléréséhez, de lehetőségeinket kihagytuk, így a jelen állás szerinti jobb csapat megérdemelten győzött.

Megyei I. osztály – 15.forduló
Csornai SE – SFAC 1900 5-1(2-0)
Játékvezető: Bálintfi István
Csorna, műfű

Csorna: Soós – Füleki (Tihanyi 85.), Papp R., Kovács-Galavics D., Szamosi, Kerékgyártó (Csányi 85.), Visy D., Szalai (Balogh Á. 46.), Nagy L. (Bokán 72.), Böcskey, Visy B. (Hanzel 78.)
Vezetőedző: Ozoróczi Gábor

SFAC: Gyürü – Varga Sz., Récsei, Honyák, Majoros (Barkovics 46.), Németh P., Erdősi, Kecskés, Gillich, Kulcsár (Horváth P. 46.), Németh V.
Vezetőedző: Katona Sándor

Gólszerzők: Böcskey (16.,20.,79.), Kerékgyártó (59.-bünt.), Szamosi (74.) ill. Barkovics (51.)

Kép: SFAC FB oldala

 

 

Hirdetés