Hirdetés

Nyári sporttábort rendez a Csornai Sportegyesület

A Csornai Sportegyesület, ahogy az elmúlt időszakban idén is megrendezi nyári sporttáborát. A tábor egy hetes turnusokban kerül meghirdetésre, július 4-től július 29-ig, négy héten keresztül.

A tábor díja 18.000 Ft/hét/fő. A díj magában foglalja az ebédet, a napközbeni frissítő italokat, egy napos termálfürdő látogatást, a táborozók részére meglepetés programokkal is készülünk. A tábor során különböző foglalkozások kerülnek megtartásra, valamint napi rendszerességgel sportórák (labdarúgás, kézilabda,tánc, sakk, karate) kerülnek beiktatásra. A gyerekeknek szükség szerint az esetleges tízórait, uzsonnát kell maguknak hozni. A gyerekek felügyeletét megfelelő szakképzettséggel rendelkező felnőttek látják el. A táborban a következő korosztályú fiú-lány gyermekek vehetnek részt. Alsó korhatár: az általános iskola első osztályát befejezők, a felső korhatár az általános iskola 7. osztályát befejezők. Egy héten a táborban maximálisan részt vehető gyerekek száma: 25 fő Kérem a Tisztelt Szülőket, hogy legkésőbb május 30-a hétfő 12 óráig szíveskedjenek a Csornai Sportegyesület email címén jelezni részvételi szándékukat. () A jelentkezésnél szíveskedjenek feltüntetni annak a hétnek megjelölését, amely héten gyermekük a táborban részt vesz, gyermek nevét, születési adatait, a szülő nevét, telefonszámát. Egy gyermek maximum 2 héten keresztül vehet részt a táborban.

A tábor hetei a következők:

1. hét 07.04 – 07.08
2. hét 07.11 - 07.15
3. hét 07.18 - 07.22
4. hét 07.25 – 07.29

A táborban a gyerekeket reggel 7:30-tól fogadjuk, napi táborzárás délután 16:30 Az egyes hetek létszámát a jelentkezések beérkezésének sorrendjében fogjuk feltölteni, amennyiben valamelyik hét betelt az azt követően jelentkezőknek értesítést küldünk, hogy lehetőség szerint válasszanak másik hetet.

 

 

 

Hirdetés