Hirdetés

Rúgják a bőrt megállíthatatlanul a Csornai SE ifjú tehetségei

Számos sikert tudhat magáénak a Csornai SE az elmúlt időszakban. Győrújfalu által szervezett rangos torna élőfelmérőként funkcionált a U9-es csapatnak, visszacsatolást kaptak, milyen szinten vannak az erősebb csapatokkal szemben, és sok tapasztalattal gazdagodtak Kantó Zsombor az edzőjük szerint.

Hirdetés

Az U8-as korosztály a Győrszentivánon megszervezett tornán vett részt, ahol magyar és szlovák ellenfelekkel is találkoztak. A csapat a negyedik helyet szerezte meg. Bronzérmes lett a 2012-es korosztály Móron.

- Az utolsó mérkőzésén dőlt el a harmadik hely sorsa és ennek tudatában a legjobb teljesítményt nyújtottuk – véleményezte a csapat játékát Balás Krisztián, az edző.

Az U7-es korosztály ifjú tehetségei az ETO ellen kezdeményező játékkal kiváló mérkőzéseken vannak túl.

Az U10-es korosztály két tornán, két arannyal és különdíjakkal gazdagodott. A Győrújfalu által szervezett rangos tornán, 8 csapat közül bizonyult a Csornai SE a legjobbnak. Legjobb kapus címet Czigle Hunor kapta.

A Móron szervezett tornán, magabiztos játékkal többek között a Puskás Akadémiát is legyőzve lettek kupagyőztesek. Gólkirály lett Csonka Martin Mihály, a legjobb játékos címet Pölöskei Zalán kapta.

Mindkét tornán veretlenül lettek bajnokok.

Jakab Ádám és Knolmár Gábor tanítványai Gyirmóton szerepeltek nyolc csapatos villámtornán.

 

 

Hirdetés