Hirdetés

Urbán Flórián a Csornai SE-nél

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Urbán Flórián lett az új edző Csornán. A Csornai SE hivatalosan is bejelentette, hogy szerződést kötöttek a 40-szeres válogatott és elismert edzővel, aki nemcsak a felnőtt csapatnál, hanem az utánpótlásban is szerepet vállal majd.

Hirdetés

Urbán Flórián, aki nem ismeretlen az egyesület számára, korábban már rövid ideig dolgozott itt, most új kihívást vállal a vezetőedzői székben. Az edző az alábbiakat mondta erről az izgalmas lépésről:

"Örömmel vettem elnök Úr megkeresését, nem ismeretlen közegbe érkeztem, hiszen korábban rövid ideig már dolgoztam itt. Célunk minél több pont gyűjtése és az NBIII-as tagság meghosszabbítása."

Az új vezetőedző érkezése rengeteg izgalmat és reményt hoz a szurkolók és a játékosok között egyaránt. Urbán Flórián hatalmas tapasztalattal rendelkezik a futball világában, és a klub számára komoly erősítést jelenthet, a kérdés csupán az, hogy élni tud-e a lehetőséggel. A város büszke lehet arra, hogy ilyen tapasztalt edző irányítja majd a csapatot, és mindenki izgatottan várja, hogy milyen eredményeket érhetnek el együtt az elkövetkező szezonban. 

 

 

Hirdetés