Hirdetés

Veszprém magabiztos győzelmet aratott a Csorna ellen

A Csorna és a Veszprém csapatai találkoztak a legfrissebb mérkőzésükön, amelynek során a Veszprém végül 2-0-s győzelmet aratott.

Hirdetés

Csorna hosszú ideig jól tartotta magát a mérkőzésen, de a Veszprém büntetőből szerzett góllal vezetést szerzett, majd később újabb találatot szerezve biztosította győzelmét.

A mérkőzés első fontos momentumát a 65. percben élte át a Csorna, amikor Németh Bence szabálytalankodott a 16-oson belül, és a játékvezető büntetőt ítélt a Veszprém javára. A büntetőt Bartusz magabiztosan a jobb alsó sarokba lőtte, ezzel megszerezve csapatának a vezetést 0-1-re. A Csorna is lehetőséghez jutott büntetőből, ám Vizler lövése Kemenes lábbal történő védése miatt nem talált célt.

A Veszprém a 74. percben egy kontra után szerezte meg második gólját, amikor egy bal oldali beadást követően Bartusz 20 méterről a kapuba ívelt, ezzel állítva be a végeredményt 0-2-re.

A mérkőzés után Családi János, a Csorna elnöke nyilatkozott a sajtónak, elismerve a Veszprém teljesítményét és kiemelve csapata tisztességes helytállását az elmúlt négy mérkőzésen.

 

 

Hirdetés