Hirdetés
Így készítsen tökéletes sült burgonyát
Egy szakértő, aki már tetemes mennyiségű burgonya elkészítésén van túl, elárulta a titkot, hogy legyen tökéletes a sült burgonyánk.
Szóval ha valaki tudja, hogyan kell krumplit sütni, az Spudman. Íme a három legfontosabb tippje a tökéletes burgonya főzéséhez: elárulja, hogy a sütés sikere szempontjából kulcsfontosságú, hogy milyen burgonyát veszünk.
A változatosság a minden – mondja, mielőtt megosztaná, hogy mit érdemes választani.
A Cara-féle krumpli piros foltjaival láthatóan jó.
Elég szárazak, alacsony keményítőtartalmúak – jók ezek – tanácsolja.
Egy másik csúcstípus a Melody.
Sárga burgonya, nem túl magas víztartalommal, ami fontos. Azt tanácsolja, hogy a Harmony burgonyát vagy nagyon fehér húsú burgonyát ne használja, mivel ezek túl sok keményítőt tartalmaznak. De a "legrosszabb választás" a Nadine.
Azt mondja, gyönyörűen néznek ki a szupermarket polcán, de "szuper magas keményítőtartalmúak", és "borzasztóan sülnek". Azt mondja, amikor utoljára főzött velük, a víz csöpögött az aljáról, "olyan rosszak voltak".