Hirdetés

Minden fontos infó egy helyen - pénteken délután nyit a csornai koripálya

Izgatottan várják a csornaiak és környékbeliek, hogy pénteken délután megnyissa kapuit a korcsolyázni szeretők előtt a Csornai Jégvarázs. 

Cikkben banner 1 - 468x60px kek
Hirdetés

Izgalmas időszak előtt áll Csorna, ugyanis mint ahogy korábban dr. Bónáné dr. Németh Katalin (Fidesz-KDNP) polgármester bejelentette, idén is lesz koripálya a városban. A létesítmény péntek délután nyit a csornai sportpálya mellett a Toldi utcában. Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a koriszezonra vonatkozóan. 

December elsején 14:15 órától lehet elsőként pályára lépni csornai lakcímkártya felmutatásával ingyenesen. A koripálya nyitva tartása így alakul:

 

 

Új szezon, frissített árlista 

Iskolás csoportoknak kötelező az előzetes regisztráció. 6 éves kor alatt kizárólag csak felnőtt kísérővel lehet a jégre lépni (számára kötelező a jegy megváltása!). Jegyvásárlás előtt, érdemes tisztában lenni a turnusok indulásával. A jégpálya használat mellett, az idei évben is lesz lehetőség korcsolya kölcsönzésre és élezésre is.

 

Hasznos tudnivalók

Az iskolásokat kedvezményesen tanítási napokon (H-P) 8:oo és 13:45 között, 45 perces turnusokban várják előzetes regisztráció alapján.

2023. 12. 04. napjától tudják fogadni az iskolásokat. A leadott foglalásokat a Csorna Projekt Kft. munkatársai hétköznapokon 8:oo és 16:oo óra között fogják visszaigazolni, így a biztos időpont érdekében nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést. A jégpályán egyidejűleg maximum 200 fő tartózkodhat, a csoportokat foglalási sorrendben rögzítik! 

 

Oktatás is lesz!

Ha az idén kényszert érzel arra, hogy kicsit csiszolj korcsolyatudásodon, Bán Renáta és Kelemen Blanka sok szeretettel várnak téged is oktatásaikra. Bejelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehetséges.

A már magabiztos korizóktól sem veszik el ezekben az időszakokban az idő. A pálya egy részét az oktatások ideje alatt is használatra bocsátják közönség korcsolyázásra!

 

Eszem-iszom a jégpályán

Hogy idén se maradjon senki finom falatok és forró italok nélkül a pálya körül, korizás előtt vagy után (esetleg helyette) a jégpálya mellett lévő faházikókban szemezgethet mindenki az aktuális repertoárból! Forró italok, velős pirítós, mini palacsinta, zsíros kenyér, kürtős kalács, rétes.

 

 

Hirdetés