Hirdetés

Sikeres IV. Nyílt Szűrési és Egészségnap a Csornai Margit Kórházban

A Csornai Margit Kórházban szombaton megrendezett IV. Nyílt Szűrési és Egészségnap óriási sikert aratott. A helyszínre kilátogatók számára ez egy kiváló lehetőség volt az egészségi állapotuk felmérésére.

Cikkben banner 1 - 468x60px kek
Hirdetés

Az esemény sikeréhez a legnagyobb mértékben a lakosság részvétele járult hozzá. A szűrőkön való részvételükkel nem csak saját egészségüket védik, hanem hozzájárulnak a közösség egészségének javításához is. 

A rendezvény megvalósításában fontos szerepet játszott Csorna Város Önkormányzata, amely támogatásával segítette a kórház munkáját. Emellett olyan vállalkozások és intézmények is a rendezvény mögé álltak, mint a Kristóf Kft, a K&H Bank, a MESZK és a TESCO. Az ő támogatásuk nélkül nem valósulhatott volna meg ez a fontos egészségügyi esemény.

A Csornai Margit Kórház munkatársai kiemelkedő áldozatossággal és elkötelezettséggel dolgoztak az esemény megszervezésében és lebonyolításában. Az orvosok, nővérek és minden kórházi dolgozó hozzájárult ahhoz, hogy a szűrési nap sikeres legyen. Ők azok, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a fontos esemény, és nekik külön köszönet jár az áldozatos munkájukért.

Az IV. Nyílt Szűrési és Egészségnap igazi példa arra, hogy a közösség összefogásával és az egészségtudatosság erősítésével sokat tehetünk az egészségünkért és a közösségünkért is. Gratulálunk a Csornai Margit Kórház csapatának és minden résztvevőnek a rendezvény sikeréért, és bízunk benne, hogy ez a hagyomány továbbra is folytatódik és segít az egészségünk megőrzésében.

 

 

Hirdetés