Hirdetés

40 éves a Castrum SC Kapuvár: Az ünnepeltek között a harcosok és bajnokok

Az idő elrepül, és a Castrum SC Kapuvár most megünnepli 40. évfordulóját, egy olyan időszakot, amelyben hűséges harcosai 49 Európa- és Világbajnoki érmet vívtak ki hazánknak, büszkén hordozva a magyar zászlót a nemzetközi sportpályákon. Ez az évforduló nem csak a múltat ünnepli, hanem az elkötelezettséget, a kemény munkát és a kitartást, amelyek az egyesület tagjainak szívét hajtják.

Hirdetés

Az ünnepi esemény során Peti Sensei, a klub vezetője és egyben a harcművészetek mestere, meglepte az aktív bajnokokat szamuráj kardokkal, mint az elismerésüket és hálájukat az évtizedek során elért eredményekért. Ez a gestus a harcosok és bajnokok közötti szoros kötelék és tisztelet kifejezése volt, és méltó módon ünnepelte meg az egyesület sikereit.

Az ünnepségnek természetesen nem hiányozhattak a finom falatok sem. A Söntés étterem különleges süteményekkel és édességekkel kedveskedett az ünneplőknek, míg Németh Fecének köszönhetően ínycsiklandó pecsenyéket kóstolhattak meg a vendégek.

Az ünnepi alkalomra sokan eljöttek, hogy együtt ünnepeljék a Castrum SC Kapuvár 40 éves fennállását, és köszönetet mondjanak azoknak a harcosoknak és bajnokoknak, akik az évek során olyan büszkeséget és sikert hoztak a klubnak.

A 40 éves jubileum méltó ünneplése emlékeztet bennünket arra, hogy a hűség, a kitartás és a szenvedély a sportban mindig gyümölcsöző eredményekhez vezethet. Gratulálunk a Castrum SC Kapuvár-nak ezekért az elismerésre méltó 40 évért, és további sikereket kívánunk az elkövetkező években!

 

 

Hirdetés