Hirdetés

Már a nyitás napján biztonsági emberekre volt szükség a kapuvári strandon

Az elmúlt hétvégén a Kapukom kft. üzemeltetésében négy medencéjével megnyitott a felújított Kapuvári Strand– és Gyógyfürdő. Sajnos nem várt esemény is történt.

Németh D. László, a Kapuvári Strand és Gyógyfürdőt üzemeltető Kapukom kft. ügyvezetője a Kisalföldnek elmondta, hogy az első napon több tucat munkatársuk több heti munkáját és sok száz fürdőző vendégük pihenését tette tönkre az ország és a kapuváriak vendégszeretetét élvező, de úgy tűnik azzal súlyosan visszaélő, papíron a háború elöl menekült, bár az ügyvezető számára inkább gazdasági kivándorlónak tűnő népes kárpátaljai família kulturálatlan viselkedése. A hasonló kellemetlenségek elkerülése érdekében már második nap strandőrséget kellett felállítaniuk. A házirendet megsértőket kizárják a szolgáltatásokból, hisz mások nyugalmát zavarják. A vendégek visszajelzéseire odafigyelnek, várják az észrevételeket, hiszen ez alapján tudnak még jobb szolgáltatást adni a fürdőzőknek.

Németh D. László köszönetet mondott a szépszámú pozitív visszajelzésért is, elmondása szerint sok-sok erőt merítenek ezekből a mondatokból.

A hétvégén megnyitott kapuvári strand mind három medencéjének gépészetét korszerűsítették, így kiváló minőségű vízzel várják a strandolni vágyókat. A strandfürdő felújítása folytatódik, az építési területek kerítéssel határoltak.

 

 

 

Hirdetés