Hirdetés

Sikeresen szerepeltek a bősárkányi diákok a pécsi Országos Diákolimpián

A bősárkányi lányok a 6. helyen zártak a kézilabdaversenyen, ezzel felső házas eredményt értek el, tehát a verseny élmezőnyében végeztek. 

Csapattagok: Lidi Patrícia, Dulicz Hanna, Laffer Fruzsina, Majlinger Nóra, Hollósi Réka, Varga Emma, Lenzsér Panna, Andorka Boglárka, Lidi Vivien, Kovács Panna, Szabó Jázmin

Kísérő tanárok: Németh Norbert és Berki János

Németh Norbert értékelése:

Mezőnyben az egyik legfiatalabb csapattal vágtunk neki az országosnak és úgy gondolom erőn felül teljesítettek a lányok ebben a 3 napban. Egy hajszál választott el minket attól, hogy végül a 3. helyért játszunk. Az 5 mérkőzésünkből csak a végső győztes csapattól kaptunk ki. Emellett 2 győzelem és két döntetlen lett a mérlegünk. Az 5. helyért lejátszott utolsó mérkőzésünk büntető dobásokkal dőlt el, ahol hatalmasat teljesített – nem csak itt, hanem az egész versenyen - első számú kapusunk, Lidi Patrícia. Az egész csapatot kiemelem, mivel nagyon sokan felülmúlták az elvárásaimat. Ugyanakkor említésre méltó, hogy fiatalabb játékosaink közül Kovács Panna mindössze 2 góllal maradt le a gólirálynői címről és Lidi Vivien rendkívül hasznos és megbízható játékkal segítette a csapatot az idősebb ellenfelekkel szemben is. Az egész csapatjátékunkat tekintve leginkább védekezésben mutatott a csapat rendkívülit, de a torna végéhez közeledve a támadó játékunk is feljavult. Minden egyes játékosomra büszke vagyok. Fontos pillanatokban szinte mindenkitől voltak eredményes megmozdulások a kiélezett mérkőzéseken. Igazi csapatmunka köszönt vissza a pályán, aminek külön örültem. Elsődlegesen a gyerekeknek szeretném megköszönni a lelkesedésüket, fegyelmezettségüket és hozzáállásukat. Köszönöm Berki János tanár úrnak a kíséretét, illetve a velünk tartott szülőknek is a támogatását, szurkolását.
Továbbá itt szeretném megköszönni Rábcakapi polgármesterének Szabó Ágnesnek, hogy a falubusz a rendelkezésünkre állhatott, illetve Molnárné Boross Katalinnak, hogy segített az utazás szervezésében. Varga Sándornak is köszönjük, hogy kölcsönadta az egyesületi felszereléseket. Farkasné Gitta néninek is köszönettel tartozunk, aki egész évben segített a körzeti és megyei versenyekre való eljutásban és végül meg kell említeni azoknak az egyesületi szakembereknek, edzőknek a munkáját is, akik mind segítik tehetségeink folyamatos sportági fejlődését. Nélkülük nem értük volna el ezt a sikert.

 

 

Hirdetés