Hirdetés

A Csornai SE versenyzői kiváló teljesítményeket nyújtott a Répcelaki Rakurai Kupán

A Csornai SE büszkén és eredményesen képviselte a várost a répcelaki Rakurai Kupa versenyen, ahol 7 versenyzőjük vett részt.

Hirdetés

A kataban, vagyis a formagyakorlatokban, négy versenyző képviselte a Csornai SE-t. Berki Balázs és Németh Adrián kiválóan teljesítettek, mindketten a harmadik helyen végeztek, és bronzéremmel gazdagodtak. Szelőczei Noémi és Németh Panka ugyan nem állhattak fel a dobogóra, de kitartásuk és erőfeszítéseik példaértékű volt.

A küzdelmekben is kiváló eredmények születtek. Berki Balázs és Cser Martin kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, mindketten az első helyen végeztek, és aranyéremmel gazdagodtak. Cser Luca a második helyen zárt, ezüstéremmel a nyakában. Bognár Noémi, Németh Adrián és Szelőczei Noémi pedig a harmadik helyen végeztek, és bronzérmet szereztek.

Bár Németh Pankának nem sikerült dobogóra állnia, a versenyek mindig tanulságokkal járnak, és a Csornai SE minden versenyből építkezik tovább. A versenyzők kemény munkájukkal és elszántságukkal méltóképpen képviselték Csorna nevét a Rakurai Kupa versenyen.

 

 

Hirdetés