Hirdetés

Csornai győzelem a Vitnyéd ellen

A bajnokság utolsó hazai mérkőzésén 1-0-s győzelmet aratott a Csorna a jó erőkből álló Vitnyéd együttese ellen, a mérkőzés után sor került az érmek átadására is.

Hirdetés

Kiélezett mérkőzést játszott egymással a két rábaközi csapat. Az 57. percben egy formás akciót követően Nagy Lionel passzolt középre és Böcskey magabiztosan értékesítette helyzetét, ezzel a találkozó egyetlen, míg önmaga szezonbeli 42. bajnoki gólját szerezte. A lefújást követően sor került a 2. helyért járó trófea és érmek átadására is. A bajnokságot szombaton a SFAC otthonában fejezi be a csornai csapat.

Ozoróczi Gábor: - Több évtized óta nem volt olyan, hogy hazai pályán veretlenül játszunk le egy bajnoki évet. Most megcsináltuk, amiért köszönet és gratuláció jár Nekünk!

Csermelyi Imre: - Nagyot küzdöttünk, de amíg a helyzeteket nem tudjuk nagyobb számban kihasználni, addig ilyen rangadókon nem tudunk pontot szerezni.

 Megyei I. – 29. forduló
Csornai SE – Vitnyéd SE 1-0 (0-0)
Csorna, 150 néző
Jv.: Dombi Olivér

Csorna: Soós – Tihanyi, Kovács-Galavics, Papp R., Szamosi, Kerékgyártó, Balogh Á., Bokán (Szalai 55., Réman 89.), Nagy L., Böcskey, Hanzel (Tarcsay 80.)
Vezetőedző: Ozoróczi Gábor

Vitnyéd: Vass K. – Hécz A., Veller (Szalai D. 63.), Varga G., Pankotai, Soós, Halász (Kleizer 46.), Szabó Sz. (Kiss Á. 72.), Németh M. (Kiss E. 72.), Horváth T., Kovács A.
Vezetőedző: Csermelyi Imre

Gólszerző: Böcskey (57.)

 

 

Hirdetés