Hirdetés

Ingyenes Nyári Gyerek Tábor a Csornai SE-nél

A Csornai Sportegyesület az elmúlt időszakban fellépő vírushelyzet hatásainak enyhítésére, az EMMI Sportért Felelős Államtitkárságának segítségével ingyenes nyári táborokat szervez a gyerekek számára – írta Családi János elnök az egyesület közösségi oldalán.

Hirdetés

A táborok egy hetes turnusokban kerülnek meghirdetésre, június 28-tól július 30-ig, öt héten keresztül. A táborban a gyerekek térítésmentesen vehetnek részt, a térítésmentes ellátáshoz hozzátartozik az ebéd, a napközbeni frissítő italok biztosítása, egy napos termálfürdő látogatás és egy alkalomra szóló múzeumlátogatás.

A tábor során különböző foglalkozások kerülnek megtartásra, valamint napi rendszerességgel sportórák kerülnek beiktatásra. A gyerekeknek szükség szerint az esetleges tízórait, uzsonnát kell maguknak hozni. A gyerekek felügyeletét megfelelő szakképzettséggel rendelkező felnőttek látják el.

A táborban a következő korosztályú fiú-lány gyermekek vehetnek részt.

Alsó korhatár: az általános iskola első osztályát befejezők, a felső korhatár az általános iskola 7. osztályát befejezők.

Egy héten a táborban maximálisan részt vehető gyerekek száma: 25 fő

Családi János arra kéri az érdeklődőket, hogy legkésőbb június 25-én 12:00 óráig szíveskedjenek a Csornai Sportegyesület email címén jelezni részvételi szándékukat.

A jelentkezésnél szíveskedjenek feltüntetni annak a hétnek megjelölését, amely héten gyermekük a táborban részt vesz, gyermek nevét, születési adatait, a szülő nevét, telefonszámát.

Egy gyermek maximum 2 héten keresztül vehet részt a térítésmentes táborban.

Korlátozott számban még az alábbi heteken tudnak jelentkezőket fogadni:

 

  1. hét 07.12-07.16
  2. hét 07.19 – 07.23
  3. hét 07.26-07.30

 

Az egyes hetek létszámát a jelentkezések beérkezésének sorrendjében fogják feltölteni, amennyiben valamelyik hét betelt az azt követően jelentkezőknek értesítést küldenek, hogy lehetőség szerint válasszanak másik hetet.

 

 

 

Hirdetés